+386 40 505 103

10 ključnih stvari – več kot samo projekt

Č𝘦 𝘪𝘮𝘢š 𝘫𝘢𝘴𝘯𝘰 𝘥𝘰𝘭𝘰č𝘦𝘯𝘦 𝘤𝘪𝘭𝘫𝘦, 𝘷𝘻𝘵𝘳𝘢𝘫𝘯𝘰𝘴𝘵 𝘪𝘯 𝘬𝘢𝘯č𝘦𝘬 𝘴𝘳č𝘯𝘰𝘴𝘵𝘪, 𝘫𝘦 𝘵𝘷𝘰𝘫 𝘶𝘴𝘱𝘦𝘩 𝘻𝘢𝘨𝘰𝘵𝘰𝘷𝘭𝘫𝘦𝘯!🎯💪❤

🗝S pomočjo različnih aktivnosti želimo mlade spodbuditi k razvoju in k temu, da prevzamejo aktivno vlogo v konstrukciji svojega življenja, oziroma vsodo v lastne roke👐!

💡V naši ekipi in v delu z uporabniki je v ospredju beseda 𝘶𝘴𝘱𝘦𝘩 …

Uspeha si nikakor ne predstavljamo kot vidne ocene! Tudi te so pomembne, ampak ne smejo biti na prvem mestu😎!

🏆Na prvem mestu so vizija, inspiracija, trud, potrpežljivost ter spodbudni družbeni odnosi, ki ti nudijo podporo, ko jo potrebuješ!

𝘉𝘪𝘵𝘪 𝘶𝘴𝘱𝘦š𝘦𝘯?🤔 To je nekaj, kar si vsak predstavlja po svoje!

➡️Zdrav duh v zdravem telesu, socialna varnost, dobro počutje, tesna prijateljstva, malce igrivosti … 🧙‍♂️

Preveč vsega?

NI VEDNO LAHKO BITI MLADOSTNIK! Vendar ne sekiraj se … 𝘕𝘪𝘴𝘪 𝘴𝘢𝘮! 😉

𝘡𝘢𝘵𝘰 𝘴𝘮𝘰 𝘵𝘶𝘬𝘢𝘫 𝘮𝘪!💙

Od samega začetka so za nas v ospredju mladi, pa ne kot neki pasivni udeleženci💤, ampak kot aktivni soustvarjalci naše zgodbe o uspehu✒💪!

Zato izhajamo iz potreb in želja uporabnikov z osredotočenjem na razvojno-psihološke smernice in z ozirom na okoliščine, ki mlade zaznamujejo💯!

❔𝘐𝘮𝘢š 𝘯𝘰𝘵𝘳𝘢𝘯𝘫𝘪 𝘮𝘪𝘳? 𝘗𝘰𝘥𝘱𝘰𝘳𝘯𝘰 𝘮𝘳𝘦ž𝘰? 𝘚𝘦 𝘥𝘰𝘣𝘳𝘰 𝘱𝘰č𝘶𝘵𝘪š 𝘷 𝘴𝘷𝘰𝘫𝘪 𝘬𝘰ž𝘪? 𝘡𝘯𝘢š 𝘻𝘣𝘳𝘢𝘵𝘪 𝘱𝘰𝘨𝘶𝘮, 𝘬𝘰 𝘴𝘪 𝘵𝘰 ž𝘦𝘭𝘪š? 𝘡𝘯𝘢š 𝘪𝘴𝘬𝘰𝘳𝘪𝘴𝘵𝘪𝘵𝘪 𝘱𝘳𝘪𝘭𝘰ž𝘯𝘰𝘴𝘵? 𝘝𝘦š, 𝘬𝘫𝘦 𝘴𝘰 𝘵𝘷𝘰𝘫𝘦 𝘮𝘦𝘫𝘦? 𝘚𝘬𝘳𝘣𝘪š 𝘻𝘢 𝘳𝘢𝘷𝘯𝘰𝘵𝘦ž𝘫𝘦 𝘮𝘦𝘥 𝘥𝘦𝘭𝘰𝘮 𝘪𝘯 𝘴𝘱𝘳𝘰𝘴𝘵𝘪𝘵𝘷𝘪𝘫𝘰? 𝘈𝘬𝘵𝘪𝘷𝘯𝘰 𝘶𝘴𝘵𝘷𝘢𝘳𝘫𝘢š 𝘴𝘷𝘰𝘫𝘰 𝘱𝘳𝘪𝘩𝘰𝘥𝘯𝘰𝘴𝘵? …

Po ekipnem konstruktivmem možgančkanju🧠 v preteklosti, smo tako osnovali 10 ključnih tem, ki se jih večkrat zanemarja v sistemu izobraževanja, vendar so zelo pomembne za prihodnost mladih!

📚V sferi neformalnega izobraževanja ubiramo poti kot so: izkustveno učenje v varnem okolju, socializacijske tehnike, preplet teorije in prakse, vnos igrivosti za učenje v varnem okolju, osredotočenost na sam proces … pri čemer iščemo vez med strokovnostjo in človeško noto, toplino, razumevanjem!

NAŠE GLAVNO VPRAŠANJE SE GLASI: 𝘒𝘢𝘫 𝘱𝘢 𝘵𝘦𝘣𝘪 𝘮𝘢𝘯𝘫𝘬𝘢 𝘷 š𝘰𝘭𝘪, 𝘱𝘢 𝘴𝘦 𝘵𝘪 𝘻𝘥𝘪 𝘱𝘰𝘮𝘦𝘮𝘣𝘯𝘰 𝘻𝘢 ž𝘪𝘷𝘭𝘫𝘦𝘯𝘫𝘦?🧐

𝘗𝘰𝘻𝘪𝘵𝘪𝘷𝘯𝘢 𝘢𝘵𝘮𝘰𝘴𝘧𝘦𝘳𝘢 𝘪𝘯 𝘴𝘱𝘰𝘥𝘣𝘶𝘥𝘯𝘪 𝘰𝘥𝘯𝘰𝘴𝘪 𝘴𝘰 𝘵𝘦𝘮𝘦𝘭𝘫, 𝘯𝘢 𝘬𝘢𝘵𝘦𝘳𝘦𝘮 𝘴𝘦 𝘭𝘢𝘩𝘬𝘰 𝘻𝘨𝘳𝘢𝘥𝘪 š𝘦 𝘬𝘢𝘬𝘰 𝘻𝘢𝘧𝘳𝘬𝘯𝘫𝘦𝘯𝘢 𝘬𝘰𝘯𝘴𝘵𝘳𝘶𝘬𝘤𝘪𝘫𝘢🗼!

👨‍🎓Pri našem delu želimo made opolnomočiti, jim dati priložnost za razvoj različnih kompetenc, od tistih psiholoških, do družbenih, pa tudi fizičnih!

Izhajajoč iz 10 ključnih tem🔎, zato organiziramo različne delavnice za mladostnike in mladostnice👨‍🏫, pri čemer pogosto sodelujemo z najrazličnejšimi mladinskimi organizacijami.

Naša specifika so ulične delavnice🧢, ki jih izvajamo s pomočjo ogromne družabne igre (🎲beri: v naravni človeški velikosti) in, ki temeljijo na spoznavanju različnih aspektov duševnega zdravja.

Z uličnimi akcijami, mimoidočim delimo #đabenasmeh 😁 in mlade izzivamo k izvajanju aktivnosti za razvoj veščin s področja psiho-socianega in fizičnega zdravja.

🤝Nastopamo pa tudi na večjih dogodkih, kjer mladim razbijamo rutino, vračamo igrivost in kjer spodbujamo medsebojno spoznavanje in sproščeno druženje, zavedanje trenutka!

🎞Ozaveščanja izvajamo preko interaktivnih blogov in video vsebin!

Več o projektu?
Naroči delavnico?
Pridruži se k ekipi?
👀➡️10𝘬𝘭𝘫𝘶𝘤𝘯𝘪𝘩𝘴𝘵𝘷𝘢𝘳𝘪.𝘴𝘪

#10ključnihstvari
#mladinskodelo #mladi #delavnice #uličnedelavnice #uličnodelo #kampanje #dogodki #ekipa #socialnaakademija #zvezdesoblizu #zavodzsb
#projekt sofinancira #mol

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja