+386 40 505 103

Delavnice

Imaš nerešena vprašanja?

Imaš temo, pa ne veš kako začeti pogovor?

Vodiš skupino?

Si del skupine?

Ustanavljaš skupino?

Želiš skupini prinesti nekaj svežine?

Pri vsem tem in še čem drugem ti lahko prav pridejo delavnice. Delavnice so kombinacija teoretičnega znanja in praktične izkušnje. Poudarek pa je na prenosu naučenega v življenje, na realnih situacijah, s katerimi se posamezna skupina sooča.

FITNES ZA DUŠO

Vsak se kdaj ne počuti najbolje, pa naj bo to zaradi zunanjih vplivov ali pa zaradi procesov, ki se dogajajo znotraj nas.

Problem pa se pojavi pri vprašanju, kako se s tem soočiti in na kakšen način nasloviti težave, ki vplivajo na naše duševno zdravje?

Nič ni nerešljivega!

Obišči delavnico FITNES ZA DUŠO in spoznaj smernice za boljše jadranje na valovih svojih čustev ter pridobi znanje o metodah za soočanje z vsakodnevnimi izzivi.

S »TROJNIM S« Z DVIGNJENO GLAVO NAPREJ

Črka S, ki je začetnica besed Samopodoba, Samozavest in Samospoštovanje, pomeni mnogo več, kot se ti dozdeva. Ali veš, kako se vse te besede povezujejo z osebno integriteto, avtentičnostjo, s prevzemanjem odgovornosti ter z udejstvovanjem, ki naj bi bilo skladno s tvojimi osebnimi etičnimi in moralnimi vrednotami?

Pridruži se nam na delavnici S »TROJNIM S« Z DVIGNJENO GLAVO NAPREJ, prestopi prag cone udobja in odšel/šla boš z »dvignjeno glavo«!

VEČ GLAV, VEČ VE

Se včasih sprašuješ, kaj je pravzaprav tvoja prava identiteta? Naj ti zaupamo skrivnost: vsak od nas nima samo ene identitete, temveč mnogo teh.

Vloge, ki jih prevzemamo v našem vsakodnevnem življenju te lahko zmedejo. Brez skrbi!

Pridruži se nam na delavnici VEČ GLAV, VEČ VE in spoznaj timski pristop, ki velja za najučinkovitejši pristop za doseganje uspeha. Izvedel/-a boš, kako v timu določiti cilje, razdeliti vloge in ob tem ostati iskren sebi.

POMIGAJ Z NAMI

Je izgled edini razlog za gibanje? Gibanje ni samo pogoj za dobro postavo, je veliko več! Gibanje je osnovna življenska funkcija in zato nujno potrebna za normalno in zdravo delovanje človeka.

Gibanje ima takojšnji in najdlje trajajoč pozitivni vpliv na tvoje možgane, razpoloženje, energijo, spomin in zbranost, produktivnost, zdravje in srečo. Veš, da s tem, da energijo kuriš, energijo tudi ustvarjaš?

Te zanima, kako gibanje vpliva na našo komunikativnost, ustvarjalnost, družabnost in na naše vključevanje v družbo. Pridruži se delavnici POMIGAJ Z NAMI.

OPOGUMI SE!

Kolikokrat ti je že strah preprečil doseg določenega cilja? Znaš oceniti tveganje in se premakniti čez nevihto misli, ki te ustavi na poti? Dovolj! Spoznal/a si, da tako ne gre več. Če se ti zdi, da je to skrajni čas, da vzameš vajeti v svoje roke, si vabljen/a na delavnico OPOGUMI SE!

Na delavnici boš spoznal/a procese, ki se v nas dogajajo, ko nas prevzame strah in kako jih lahko odločno obrneš sebi v prid, ter končno premostiš to, kar te omejuje pred dosegom dolgoročnih ciljev. Kaj pa lahko izgubiš? Razen strahu, seveda.

MAJHNE SIMPATIČNE STVARI – NAJ VSAK TRENUTEK ŠTEJE

Se še spomniš otroške spontanosti, radovednosti in ustvarjalnosti? Pogrešaš čase, ko je bil vsak trenutek pomenljiv in si se vsak dan nekaj novega naučil/a? Ko odrastemo, prevečkrat igrivost zamenjamo za otročjost.

Igrivost je orodje ustvarjalnosti in doživljenjskega učenja!

Pridi na delavnico MAJHNE SIMPATIČNE STVARI - NAJ VSAK TRENUTEK ŠTEJE in v sebi zopet zaneti igrivo iskrico, ki ti bo pomagala tako na tvoji osebni, kot tudi poslovni poti.

KAKO MEDIJSKE PREDSTAVE SPREMINJAJO SVET?

Vsak dan se srečamo s poplavo novic. Tudi tebe te včasih prevzamejo in ne veš kaj bi si mislil? Opaziš prepad med vsakodnevnim življenjem in sliko, ki nam jo predstavljajo mediji? Čas je, da se spoznaš z medijsko pismenostjo.

Pridobi uvid v to kako mediji pravzaprav delujejo in čigavo orodje so. Nauči se kritično presoditi verodostojnost medijskih zgodb in kot državljan/ka, član/ica skupnosti in posameznik prični razumeti jezik, ki ga uporabljajo.

Vse to in še več boš spoznal/a na delavnici KAKO MEDIJSKE PREDSTAVE SPREMINJAJO SVET?

KAJ PA TI VEŠ O SPOLNOSTI?

Spolnost je tema, ki je še vedno potisnjena v tisto cono nelagodja in tišine. Če pa se o njej že govori, se to zgodi skozi suhoparne omejitve in prepreke.
Področje spolnosti in spolnega zdravja je eno težjih področij zdravja, saj še vedno sodi med tabu teme. Ravno zaradi tega je treba o njem govoriti in se informirati, saj ima izredno pomembno vlogo pri zdravju posameznika in v partnerskem odnosu.
Zato smo pripravili delavnico KAJ PA TI VEŠ O SPOLNOSTI?, ki ti bo razjasnila razlike med spolom, spolnostjo, spolno identiteto, spolnim izražanjem in drugimi neizrečenimi spektri naše identitete in vplivi nanjo. Pridruži se nam in izvedi več.

UČENJE UČENJA

Kakšen je najboljši način za učenje? Se učiš zase, za druge, za svoj poklic ali službo, za družbo? Se ne uspeš zbrati, ko bi se bilo potrebno učiti?

Včasih pozabimo vse kar smo se učili dan prej in nedvomno se nato vprašamo zakaj je temu tako. Vendar pa učenje ne rabi biti mučno opravilo! Lahko je celo zabavno!

Biti vedoželjen naj se ne bi navezovalo samo na šolske klopi in takrat, ko je to potrebno. Stopi korak proti boljšemu odnosu do učenja in se udeleži delavnice UČENJE UČENJA, na kateri boš prejel/a razumevanje o načinih učenja, izboljšal/a učne strategije in rezultate učenja.

KAJ BOŠ PA TI, KO BOŠ »VELIK«?

Si ne želiš velikega dela življenja početi nekaj, kar sovražiš? Verjemi, nisi sam.

Ne glede na to ali se že študijsko ali praktično usposabljaš za določen poklic, ali pa še ne veš katera poklicna pot je prava zate, si dobrodošel/šla na delavnici KAJ PA BOŠ TI, KO BOŠ VELIK?

Svet nam ponuja nešteto možnosti za zaposlitev, možnosti pa si lahko ustvarimo tudi sami. Vendar pa za oboje velja, da se moramo predhodno zavedati naših osebnih življenjskih prioritet, sposobnosti, izkušenosti in izobraženosti ter tega, kakšne vrednote zastopamo.

Pridruži se nam in pridobi vpogled, kako si lahko poklicne odločitve olajšaš na podlagi akcijskega načrta kompetenc.